Bestial Mockery Christcrushing Hammerchainsaw (Re-release)


Hells Headbangers

Website : Bestial Mockery

Wat doe je als een album out of print is? Juist ja, je maakt een re-release. Ander artwork, splatter-vinyl en klaar ben je. Dat zal Hells Headbangers ook gedacht hebben met deze re-release van het debuutalbum van Bestial Mockery. Een artwork van Chris Moyen (Beherit, Blasphemy, Sinister) siert nu de voorkant. Of er ook daadwerkelijk iets aan de kwaliteit is gedaan is lastig te zeggen, want de oorspronkelijke versie is niet echt meer verkrijgbaar.

Bestial Mockery speelt smerige black/thrash en zit in hetzelfde straatje als Nifelheim en Nunslaughter. Zagende gitaren, schreeuwende vocalen en thrashen maar. Door het punk-sausje dat de band over hun muziek giet is het ook nog eens niet volop blasten maar zijn er ook nummers met iets meer groove terug te vinden (Bestial Satanic Sacrifice) en natuurlijk de eeuwige fascinatie van de band voor kettingzagen (Chainsaw Inkarnated).

Leuk voor als je fan bent van dit soort muziek, verder niet heel bijzonder. Er zit verder ook geen bonusmateriaal bij, dus alleen voor de mensen die de originele persing niet konden krijgen is dit interessant om te kopen. (Thomas van Golen)

Tracklist:
01. Bestial Warfare
02. Suicide Blasphemy
03. Bestial Satanic Sacrifice
04. Crucified In Dirt
05. Warfuck
06. Morbid Invertation
07. Chainsaw Inkarnated
08. Raise The Chalice
09. Christcrushing Hammerchainsaw
10. Final Attack

Line-up:
Master Motorsåg - Vocals
Micke Doomfanger - Guitar
Aggressive Protector - Guitar
Carl Warslaughter - Drums