Koritni Game Of Fools


Bad Reputation / Suburban

Website : Koritni

Afgelopen maand kwam via Bad Reputation Records het album ‘Game Of Fools’ van het uit Sydney afkomstige Koritni uit. Het album is daarmee de opvolger van het in begin 2007 uitgebrachte ‘Lady Luck’ wat mij indertijd wel kon bekoren.

Net als op de voorganger staat het album opnieuw vol met degelijke rocksongs en heerlijke Rock n’Roll die in het straatje ligt van bands zoals het oudere werk van Aerosmith en AC/DC. Luister maar eens naar opener “155” waar zanger Lex Koritni meteen bewijst de belangrijkste schakel van de band te zijn. De dertien tracks op dit schijfje zijn dan ook zeer de moeite waard en met een spelduur van ruim vijftig minuten krijg je ook nog waar voor je geld. Verder detail is het uitstekende artwork van het album dat werd verzorgd door niemand minder dan Mark Wilkinson (Iron Maiden, Judas Priest).

Het nieuwe album werd net als de voorganger ‘Lady Luck’ gemixed door Mike Fraser (die we kennen van zijn werk met bands als AC/DC, Aerosmith en Metallica) en geproduceerd door Anton Hagop (Silverchair). Het resultaat mag er dan ook best zijn en voor wie van een degelijk stukje onvervalste rock houd zal met dit album zeker uit de voeten kunnen.

01. 155
02. Stab In The Back
03. Roll The Dice
04. V8 Fantasy
05. You Vs Me
06. By My Side
07. Deranged
08. Nobody's Home
09. Game Of Fools
10. Keep Me Breathing
11. Tornado Dreaming
12. Tornado Dreaming II
13. The Devil's Daughter

Line up:
Lex Koritni – Vocals
Eddy Santacreu – Guitar
Luke Cuerden – Guitar
Chris Brown – Drums
Matt Hunter – Bass